Menu Sluiten

De waarderingen.


BELANGRIJK OM TE WETEN!

Op deze pagina word je in de gelegenheid gesteld om jouw bevindingen over de kwaliteit van organisatoren te delen met jouw collega's, uw bevindingen dienen inhoudelijk te zijn en mogen nooit dienen om organisatoren moedwillig in een kwaad dag licht te zetten.

Bij misbruik worden de geplaatste waarderingen verwijderd en de mogelijkheid om in de toekomst waarderingen te plaatsen ontnomen.

HELP IK KAN NIET MAAR WAARDEREN.

 


 

Hoe het werkt:

-Geef aan het einde van jouw werkdag jouw bevindingen door over de kwaliteit van de organisator waar jij mee hebt samen gewerkt., draai je meerdere dagen voor dezelfde organisator dan hoef je slechts 1 keer een waardering door te geven.

-Vergeet niet dat andere collega's ook waarderingen achter laten over de zelfde organisator en dat al deze waarderingen bij elkaar een beeld vormen over de kwaliteit van deze organisator.

-Mocht je later in het jaar nogmaals voor dezelfde organisator werken en merk je dat er zaken zijn verbetert dan kun je als nog een positieve waardering toevoegen, op deze manier wordt de organisator gemotiveerd iets te doen met de gegeven feedback met als doel alleen maar positieve waarderingen te ontvangen.

-Na elke waardering kun je op de desbetreffende waardering pagina van een organisator een persoonlijke reactie ter aanvulling achterlaten houd deze wel inhoudelijk, berichten die een persoonlijk karakter hebben worden niet geplaatst.

-Probeer de waarderingen eerst uit voordat je serieus aan de slag gaat, klik hieronder op de link.

 

 

 

De organisatie:

-Duidelijk inschrijving en informatie over het georganiseerde.

-Gemaakte afspraken na komen of redelijk alternatief bieden.

-Redelijke branchering en verdeling op het georganiseerde.

-Zorgen dragen voor een redelijke promotie van het georganiseerde.

-Duidelijke algemene voorwaarden.

 

De Facaliteiten:

-Goed onderhouden verkoop inrichting.

-storing vrije NUTS (elektra,water) voorziening.

-openbare toiletten.

-aangewezen parkeer gelegenheid voor deelnemers.

 

De veiligheid:

-EHBO, inspectie brandveiligheid, verkeer regelaars, afzettingen (waar nodig).

-algehele controle door organisator voor tijdens en na het georganiseerde.

Algemene indruk.

-hoe gaat de organisator om met jouw vragen of op en aanmerkingen (nemen ze je serieus en bieden oplossingen bij problemen).

-hoe gaat de organisator om met de bezoekers of  met eventuele gevestigde ondernemers in de omgeving (staan ze open voor vragen en bieden oplossingen bij problemen)

 

 Dit zijn minimale voorwaarden waar een organisator aan zou moeten kunnen voldoen, het is aan de organisator hoe hoog zij de lat leggen om er t.o.v. andere organisatoren uit te springen.Een deelnemer is een klant van de organisator en mag waar voor zijn geld verwachten, het doel van de organisator moet zijn om zijn bedrijf een goede naam te bezorgen om inhuur mogelijkheden van het organisatie bureau te verhogen.Ook is het de organisator er aan gelegen een goede naam op te bouwen om deelnemers te binden aan de organisatie om in de toekomst gegarandeerd te zijn van afname van stand plaatsen op hun markten of evenementen.

Onder aan de pagina waar je een waardering hebt gegeven kun je een extra toelichting geven op jouw waardering.

Staat jouw organisator er niet bij geef hem dan hier door.

4 Comments

 1. Jacquetta Grammer

  Hey

  ik koop regelmatig wat bij u in de winkel
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel in deze webshop http: //bit.ly/mutscheapershop20 die u ook verkoopt in uw winkel.
  maar daar producten zijn 56% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u winkel en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

  Met vriendelijke groeten
  Natasja Bomenwij

  • Arthur Priem

   Ik begrijp uw reactie op de waarderingen niet echt, de waarderingen geven de kwaliteit van een organisator aan en de reactie kan een aanvulling zijn op een waardering.

 2. Jos

  Elroco jaarmarkten een van de slechtste organisatoren
  Heel amateuristisch niet volgens regels en niet willen luisteren of helpen met kraam of standplek en als je hun aanspreekt op fouten rennen ze weg. Meer malen gebeurd en ene Coen die hangt gewoon op als heg niet volgens zijn zin is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *